Pastorparet Torp

Oslo TV Redaksjoen

Jan-Aage & Aina bor i Oslo der de er pastorer for Oslokirken. Sammen har de en skjønn datter som ble født den 26. oktober 2021.

Jan-Aage har vært et begrep i norsk samfunnsliv siden han som 35-årig pastor i 1992 gjensvarte på det han oppfattet som et Gudgitt kall til å tale og anvende Guds Ord i de mest utfordrende omstendigheter. Han har siden 1992 medvirket i utallige nasjonale og internasjonale tv-sendinger og media-oppslag, og til tross for bratte motbakker i sitt personlige liv har han valgt å kjempe for Den Lille Mann i møte med «Samfundets støtter» (Henrik Ibsens drama av 1877). I sitt arbeid som President for European Apostolic Leaders (EAL), arbeidende styreformann for Kristen Koalisjon Norge (KKN) og pastor for Oslokirken, sammen med sin kjære kone Aina, bygger han relasjoner med samfunnsledere i Norge, Europa og globalt med sikte på å bygge tillit og kjempe for kristenfolkets og Guds Ords evige verdier.

Varemerket for Jan-Aages tv-samtaler er tillitsbygging, respekt og vennlighet, tøffe spørsmål, og å sette agendaen. Jan-Aage taler der andre tier, og han utfordrer samfunnets ledere til å gjøre det samme.

Powered by Cornerstone