Hovedstaden/Sylvi Listhaugs hyllest til Norge på Nasjonaldagen

Sylvi Listhaugs hyllest til Norge på Nasjonaldagen

Oslo TV Redaksjoen
17. Mai 2021

Syttende Mai kl 19:00 inviterer vi hele det norske folk til å se Sylvi Listhaugs hyllest til Norge på Nasjonaldagen. Den folkekjære politikeren er gjest hos Pastor Torp i Hovedstaden. Hun snakker om sin kjærlighet til bygd og by, fjord og fjell, hav og land. Og ikke minst om Korset fra bestemor.

Da Jan-Aage inviterte Frps nyvalgte partileder til å være gjest i Hovedstaden på Syttende Mai, svarte hun udelt ja. Programmet har arbeidstittelen: «Sylvi Listhaugs hyllest til Norge på Nasjonaldagen».

Pastor Torp sier: - Sylvi Listhaug er verdikonservativ og en varm familiekvinne, samtidig som hun er en progressiv og effektiv leder. Jeg tror at det norske folk vil få se disse egenskapene av henne i Hovedstaden på Syttende Mai, og at dette blir en enestående anledning til å møte henne «på nært hold» som nyvalgt partileder og statsministerkandidat for Fremskrittspartiet, sier den forventningsfulle pastoren, som legger til at møtet med Sylvi Listhaug under den pandemi-begrensede feiringen av Syttende Mai, blir en særskilt oppmuntring for «norske mann i hus og hytte».

Foto. Sahar Zargar

Powered by Cornerstone