Aktuelt/– Einar Salvesen er en håpets psykolog for barn og foreldre

– Einar Salvesen er en håpets psykolog for barn og foreldre

Norge Idag, Aleksander Overå
17. Juni 2024

Mandag 17. juni kl. 19:00 er Einar Salvesen gjest i Hovedstaden med pastor Torp som sendes på Visjon Norge. Talkshowet har de siste ukene satt søkelys på Barnevernet, og det er tema også i denne episoden. Salvesen har mange års erfaring som psykolog og i 2015 initierte han Den nasjonale bekymringsmeldingen om Barnevernet.

Den nasjonale bekymringsmeldingen om Barnevernetble fremlagt for Barne- og familieministeren i 2015 og er støttet av mer enn 250 fagfolk med erfaring fra Barnevernet.

– Psykologspesialist Einar Columbus Salvesen er en håpets psykolog for så mange barn og foreldre i det norske samfunnet, sier programleder Jan-Aage Torp i sin introduksjon av kveldens gjest.

Barnevernet har i mange år vært i fokus for Salvesen. Han kommer med kritikk på systemnivå, og sier foreldre blir demonisert.

– Samværsordningen med fire besøk i året på et sted som ikke er hjemme, med en vakt som sitter og skriver rapporter mens de er der, dette sender signaler til barna, forklarer Einar Salvesen.

Episoden sendes på TV Visjon Norge mandag 17. juni kl. 19:00.

Alle episodene av Hovedstaden kan også strømmes på nettsidene til programmet eller eller hos Visjon Norge.

– Einar Salvesen er en håpets psykolog for barn og foreldreHovedstaden med pastor Torp vises på TV Visjon Norge mandager kl. 19.00. Programmet kan også strømmes på nettsidene deres. Foto: Oslokirken
Powered by Cornerstone