Aktuelt/– Rettferdigheten og sannheten får ikke gjennomslag

– Rettferdigheten og sannheten får ikke gjennomslag

Norge Idag, Aleksander Overå
08. Juli 2024

Menneskerettighetsadvokat Fridtjof Piene Gundersen møter i kveld Jan-Aage Torp til deres andre TV-samtale i Hovedstaden med pastor Torp som sendes på Visjon Norge kl. 19:00. – For andre uke på rad snakker jeg med Gundersen, og i dag snakker vi mer omkring kampen mot uretten i Barnevernet, og hvordan Norge ikke av hjertet følger de anvisninger som er gitt av Den europeiske menneskerettighetsdomstolen, sier Torp i introduksjonen til programmet.

– Menneskerettighetsadvokat Fridtjof Frank Piene Gundersen har i dag sin andre TV-samtale med pastor Jan-Aage Torp, og Torp leser denne gangen en bibeltekst som gjør tydelig inntrykk. De samtaler om Gundersens lederrolle siden 2013 av Stiftelsen Barnas Rettigheter som arbeider for å «styrke barns rettigheter, med fokus på gjennomføringen av rettighetene», og ikke minst tar advokaten et sviende oppgjør med Norges Høyesterett, skriver Hovedstaden-redaksjonen i sin omtale av programmet.

Gundersen er spesialisert innen barnerett, menneskerettigheter og erstatning som følge av brudd på Den europeiske menneskerettighetskonvensjonen.

– Vi tror i Norge at vi er verdens beste land. Og vi har jo gode rammer, er godt organiserte, velregulerte, har frie valg og en fri presse. Men at de rammene er der betyr ikke at det er rettferdigheten og sannheten som slår gjennom! sier Gundersen.

Episoden sendes på TV Visjon Norge mandag 8. juli kl. 19:00.

Alle episodene av Hovedstaden kan også strømmes på nettsidene til programmeteller eller hos Visjon Norge

– Rettferdigheten og sannheten får ikke gjennomslagHovedstaden med pastor Torp vises på TV Visjon Norge mandager kl. 19.00. Programmet kan også strømmes på nettsidene deres. Foto: Oslokirken

 

Powered by Cornerstone