Aktuelt/Leder av Bønnelista, Jo Hedberg, intervjuet i Kasakhstans ambassade

Leder av Bønnelista, Jo Hedberg, intervjuet i Kasakhstans ambassade

Se samtalen på TV Visjon Norge mandag 12. september kl. 19.00
Norge Idag, Aleksander Overå
09. September 2022
Leder av Bønnelista, Jo Hedberg, intervjuet i Kasakhstans ambassadeFredag ble Jo Hedberg (t.h.), leder av Bønnelista, intervjuet i «Hovedstaden med Pastor Torp». Intervjuet sendes på TV Visjon Norge mandag 12. september kl.19.00. Samtalen foregikk i Kasakhstans ambassade i Oslo der også Kasakhstans ambassadør Yerkin Akhinzhanov (midten) ble intervjuet. Foto: Kasakhstans ambassade Leder av Bønnelista, Jo Hedberg, intervjuet i Kasakhstans ambassadeJan-Aage Torp (t.v.) i samtale med leder for Bønnelista Jo Hedberg. Foto: Oslokirken Leder av Bønnelista, Jo Hedberg, intervjuet i Kasakhstans ambassadeJan-Aage Torp (t.v.) og Kasakhstans ambassadør til Norge, Yerkin Akhinzhanov, under innspilling av nye episoder til «Hovedstaden med Pastor Torp». Foto: Oslokirken

Jo Hedberg, fagteologen som har ledet Bønnelista til å bli den tredje største aktør i Kirkemøtet i Den norske Kirke, er gjest i «Hovedstaden», og snakker frimodig og med mild fremtoning om sin tro på Jesus Kristus som Herre for Den norske Kirke.

I samtalen med Jan-Aage Torp deler han sin tro på bønnens makt og Guds Ords autoritet, og han formidler sitt ønske om å bringe harmoni, ikke konflikt. Innspillingen av programmet foregikk i Kasakhstans ambassade i Oslo.

Samarbeidsvillig ambassade

Torp var i Kasakhstans ambassade for å spille inn to episoder av «Hovedstaden» med ambassadøren.

— Jeg kjenner Kasakhstans ambassadør Yerkin Akhinzhanov godt, han har vært gjest i mine programmer mange ganger, sier Torp.

— På torsdag lagde vi først én episode om samfunnsmessige reformer i Kasakhstan, og deretter én episode om Kasakhstan i den verdensvide kampanje imot atomvåpen og kjernefysiske prøvesprengninger. Så spurte jeg ambassadøren noen dager før om vi kunne bruke den samme oppsetningen til å lage en episode med Bønnelistas Jo Hedberg, og Akhinzhanov sa straks ja.

«Hovedstaden» sendes på TV Visjon Norge hver mandag kl. 19.00

Samtalen med Jo Hedberg sendes mandag 12. september på TV Visjon Norge kl. 19.00. Intervjuene med Kasakhstans ambassadør kommer senere.

Allerede nå er programmet tilgjengelig på nettsidene til «Hovedstaden» der nye episoder publiseres fortløpende: «Hovedstaden med Pastor Torp»

Powered by Cornerstone