Aktuelt/FrP-topper om abort, situasjonen i Midtøsten og strømpriser

FrP-topper om abort, situasjonen i Midtøsten og strømpriser

Ny sesong av talkshowet på Visjon Norge mandager kl. 19.00
Norge Idag, Aleksander Overå
03. Mai 2024

«Hovedstaden med pastor Torp» er i gang for fullt med nye episoder. Etter å ha startet sesongen friskt med en dobbeltepisode der forskeren Cecilie Hellestveit var gjest og diskuterte blant annet situasjonen i Midtøsten og troens betydning i krig, blir det i mai tre episoder med toppolitikere fra Fremskrittspartiet. Først ut er FrPs leder Sylvi Listhaug 6. mai, så følger Christian Tybring-Gjedde og Hans Andreas Limi.

I mai har Hovedstaden med pastor Torp tre stortingsrepresentanter fra Fremskrittspartiet på rad som gjester.

– Jeg er veldig glad for å være i gang igjen, sier programleder Jan-Aage Torp. Han forteller at han er politisk uavhengig og det er tilfeldig at det er tre politikere fra Fremskrittspartiet etter hverandre i mai:

– Jeg er ikke medlem av FrP, og er ikke partiavhengig. Jeg ser etter hvem det er som står for viktige, positive saker.

FrP-topper om abort, situasjonen i Midtøsten og strømpriser

Mandag 6/5 kl 19: FrPs leder og stortingsrepresentant Sylvi Listhaug snakker om utvidelsen av fri abort til svangerskapets 18. uke.

 

 

 

FrP-topper om abort, situasjonen i Midtøsten og strømpriser

Mandag 13/5 kl 19: Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde er fraksjonsleder for FrP i Utenriks- og forsvarskomiteen. Han snakker om den pågående situasjon for Israel i forhold til Hamas, Hizbollah, Iran og andre aktører.

 

 

FrP-topper om abort, situasjonen i Midtøsten og strømpriser

Mandag 20/5 kl 19: FrPs nestleder og stortingsrepresentant Hans Andreas Limi snakker om Norges finanser, strømpriser, veiutbyggingen, og boligsituasjonen i Norge.

– Sendeskjemaet for våre programmer utvides stadig, og de sendes hver mandag kl 19.00, primært på TV Visjon Norge og vår nettside, melder Hovedstaden-redaksjonen, og oppfordrer:

– Info utvides stadig. Følg med!

FrP-topper om abort, situasjonen i Midtøsten og strømpriserHovedstaden med pastor Torp vises på TV Visjon Norge mandager kl. 19.00. Programmet kan også strømmes på nettsidene deres. Foto: Oslokirken
Powered by Cornerstone