Aktuelt/– Jeg har sett uforstanden og lidelsen på nært hold

– Jeg har sett uforstanden og lidelsen på nært hold

Oslo TV Redaksjoen
01. Juli 2024

Mandag 1. juli kl. 19:00 er Fridtjof Gundersen gjest i Hovedstaden med pastor Torp som sendes på Visjon Norge. Siden 2013 har han vært leder av Stiftelsen Barnas Rettigheter som arbeider for å «styrke barns rettigheter, med fokus på gjennomføringen av rettighetene».

I kveldens program møter Gundersen pastor Jan-Aage Torp til den første av to samtaler.

– Menneskerettsadvokat Fridtjof Frank Piene Gundersen er en markant forsvarer av barn og familier, og nøler ikke med å kritisere og utfordre Høyesterett, Stortinget, Regjeringen og Barnevernet. Hans far var professor i juss, og hans bror er skarpskodd advokat - så Friftjof Jr. har mye å slekte på, skriver Hovedstaden i sin omtale av kveldens gjest.

– Jeg har jo sett uforstanden og lidelsen på nært hold når det gjelder Barnevernets feilaktige inngrep. At de har sluppet løs et beist som uten kontroll går til angrep på vanlige mennesker. Norge er veldig glad i alle menneskerettskonvensjoner og lignende så lenge vi er «Freds- og menneskerettighetsnasjonen Norge» som gjør alt bedre enn alle andre. Men når noen påpeker at det kanskje er noen standarder vi ikke oppfyller, da kommer piggene ut med en gang, for det var det ingen som hadde forestilt seg skulle skje, sier Gundersen i samtalen med Torp.

Episoden sendes på TV Visjon Norge mandag 1. juli kl. 19:00.

Alle episodene av Hovedstaden kan også strømmes på nettsidene til programmeteller eller hos Visjon Norge

– Jeg har sett uforstanden og lidelsen på nært holdHovedstaden med pastor Torp vises på TV Visjon Norge mandager kl. 19.00. Programmet kan også strømmes på nettsidene deres. Foto: Oslokirken

 

Powered by Cornerstone