Aktuelt/– Smarte mennesker med gode idéer må få lykkes i Norge

– Smarte mennesker med gode idéer må få lykkes i Norge

Hans Andreas Limi (FrP) i Hovedstaden med pastor Torp
Norge Idag, Aleksander Overå
19. Mai 2024

I mandagens episode av Hovedstaden, som sendes kl. 19:00 på Visjon Norge, er FrP-nestleder Hans Andreas Limi gjest. Som medlem av Finanskomiteen er han opptatt av at Norge fører en politikk som gir gode kår for folk flest, samtidig som den støtter gründerne og holder «rikingene» i Norge. – Vi er ikke tjent med for store forskjeller i det norske samfunnet, men vi må ha respekt for at noen jobber hele døgnet og lykkes utrolig bra! sier han.

– «Hovedstaden med Pastor Torp» sendes hver mandag kl. 19.00. Og akkurat i mai er noen av Fremskrittspartiets mest kjente personligheter representert i programmer. Nå er det Hans Andreas Limi sin tur, heter det i programomtalen til Visjon Norge. Videre skriver de:

– Hans Andreas Limi er første nestleder i Fremskrittspartiet og stortingsrepresentant fra Akershus siden 2013. I mandagens (20.mai) utgave av «Hovedstaden» samtaler han med Jan-Aage Torp på Stortinget om sin forkjærlighet for arbeidet i finanskomiteen, og hvordan Norges finanspolitikk er avgjørende for forsvaret, strømprisene, gründervirksomhet og næringsliv. Limi er opptatt av at vi skal føre en politikk som gjør at det blir gode kår for «folk flest» og som gjør at «rikingene» har lyst til å fortsette å utvikle det norske samfunnet.

– Mer forutsigbart skatteregime i Sverige

– Vi skal ikke ha for store forskjeller i det norske samfunnet. For det er vi ikke tjent med. Men så må vi ha respekt for at det er noen som lykkes utrolig bra fordi de er flinke og fordi de jobber hele døgnet, sier Hans Andreas Limi.

Han mener vi må unngå at «smarte mennesker med idéer som kan bli kommersielle» flytter utenlands, og legger humoristisk til «og verst av alt til Sverige!»

– De trenger ikke flytte lenger enn til Sverige for å komme inn under et helt annet og mye mer forutsigbart skatteregime, poengterer han.

Episoden sendes på TV Visjon Norge mandag 20. mai kl. 19:00.

Alle episodene av Hovedstaden kan også strømmes på nettsidene til programmeteller eller hos Visjon Norge.

– Smarte mennesker med gode idéer må få lykkes i NorgeHovedstaden med pastor Torp vises på TV Visjon Norge mandager kl. 19.00. Programmet kan også strømmes på nettsidene deres. Foto: Oslokirken
Powered by Cornerstone