Aktuelt/Stor begeistring for TV-samtalen med Mekka-lederen

Stor begeistring for TV-samtalen med Mekka-lederen

Oslo TV Redaksjoen
20. Februar 2022
Stor begeistring for TV-samtalen med Mekka-lederenFra TV-samtalen mellom Dr. Al-Issa og Pastor Torp

På mandag 14. februar ble Pastor Jan-Aage Torps samtale med Dr. Muhammad Bin Abdulkarim Al-Issa, generalsekretæren av Den muslimske verdensliga i Mekka, Saudi-Arabia, vist på lineært fjernsyn i TV Visjon Norge, og aldri før har så mange positive tilbakemeldinger nådd Hovedstadens redaksjon.

- Vi var selvsagt spent på reaksjonene etter en samtale med en ledende representant for et av de mest kritiserte regimer i Norge, men responsen har vært overveldende positiv, forteller redaksjonsmedarbeider Camilla Olsen.

Hun forteller at mange pinsepastorer og prester i Den norske Kirke har reagert med spesiell begeistring, og de fremhever den respektfulle og tillitsskapende tonen i samtalen mellom islamlederen og pastoren.

- Men igår fikk fru Aina Torp, Jan-Aages kone, en spesielt hyggelig reaksjon fra sin snart 92-årige farmor fra Karmøy, som sa på telefonen at dette var det beste programmet hun hadde sett. Selvsagt syns vi at dette er spesielt hyggelig fordi det kommer fra en trofast TV Visjon-titter som har hatt minimal kontakt med den muslimske verden, fastslår Camilla. - Dr. Al-Issa er tross alt fra islams høyborg, Mekka!

Powered by Cornerstone